Over ons

Onze betrokkenheid

Join us!
Our commitment

Om je te helpen het onderste uit de kan te halen, hanteren we geen 'one size fits all'-concept. We bieden je de steun en autonomie die je nodig hebt. Voor ons betekent dat:

Een hybrideaanpak

'Het werk' is niet alleen een plaats, maar ook iets wat je doet. Daarom zijn onze werknemers vrij om te werken waar zij zich het best kunnen concentreren. Jij bepaalt zelf waar je het merendeel van je tijd doorbrengt. Dat kan in een van onze kantoren zijn, in een coworkingruimte, in een café of gewoon bij je thuis. Het betekent ook dat je je werkuren kunt afstemmen op je professionele, privé- en familiale behoeften.

Ontwikkelen

Via een informele, informatieve en experimentele werkomgeving zul je je sterke punten continu kunnen bijschaven. We moedigen je aan om je vaardigheden en competenties actief te ontwikkelen, en we bieden je talloze opleidingsmogelijkheden, 'leadership development'-programma's en e-learningtools aan.

Diversiteit en inclusie

Eurofiber is er voor iedereen. Bij Eurofiber zorgen waarden zoals diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie ervoor dat iedereen zijn/haar potentieel ten volle kan benutten. Ons engagement op dat vlak is van cruciaal belang. We zijn er trots op dat ons bedrijf steeds gelijke kansen biedt. Hoe meer meningen er vertegenwoordigd zijn, hoe meer we allemaal ons steentje kunnen bijdragen, kunnen groeien en boven onszelf uit kunnen stijgen. We zijn altijd op zoek naar kandidaten die gewoon zichzelf zijn en kunnen samenwerken met en leren van anderen.

Meer weten over werken bij Eurofiber?

Bekijk onze vacatures